Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka pranuar humbjen e partisë së tij
Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka pranuar humbjen e partisë së tij

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka pranuar humbjen e partisë së tij

Kreu i PDK-së, Kadri Veseli ka pranuar humbjen e partisë së tij.  Ai tha se janë munduar shumë, por që tashmë do mbeten në opozitë. “Së bashku me PDK kemi punuar shumë që t’i fitojmë këto zgjedhje por nuk fituan. Qytetarët kanë dhënë verdiktin e tyre dhe ne e pranojmë. PDK do të kalojë në opozitë, por ne do të vazhdojmë t’ i shërbejmë kombit dhe shtetit. Fushata për mua ka qenë shumë e veçantë, u jam falënderues e mirënjohës mijëra njerëzve që kam takuar këto jave”, thotë ai.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...