MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Në bazë të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së tashmë janë numëruar 756.860 fletëvotime
Në bazë të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së tashmë janë numëruar 756.860 fletëvotime

Në bazë të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së tashmë janë numëruar 756.860 fletëvotime

Numërimi i votave ka ecur me ritme të shpejtuara dhe në bazë të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së tashmë janë numëruar 756.860 fletëvotime. Deri tani Lëvizja Vetëvendosje ka marrë 194.780 vota 25,71%. E dyta është LDK 189.771 ose përkthyer në përqindje 25,05%.Partia Demokratike e Kosovës është e treta dhe ka marrë 160.974 apo 21.25% të votave. Koalicioni AAK-PSD deri më tani ka marrë 87.720 vota apo 11.58%.Lista Serbe ka marrë 47.569 vota apo 6.28%. Koalicioni tjetër Nisma-AKR-PD ka marrë 37.419 vota apo 4.94%, dërsa subjektet e tjera së bashku 76,773 vota ose 10.14%.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët e KQZ-së

Kryeshefi ekzekutiv i sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi ka vizituar vendin ku janë helmuar zyrtarët ...