Brickos

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka biseduar me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, Jeffrey Hovenier. Me këtë rast, Memli Krasniqi ka thënë se raporti i Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është i shenjtë, i pazëvendësueshëm dhe i përhershëm. Pas takimit, ai në një postim të tij ka shkruar se ka pasur diskutime të frytshme dhe miqësore me ambasadorin amerikan, Jeffrey Hovenier, sot, gjatë një dreke pune në rezidencën e tij, në Prishtinë. Takimi i Memli Krasniqit me ambasadorin Hovenier u zhvillua në kohën e situatës së tensionuar në veri të Kosovës dhe kërkesës amerikane dhe evropiane për shtendosjen sa më parë të situatës konfliktuoze.

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka biseduar me ambasadorin amerikan në Prishtinë, Jeffrey Hovenier, për situatën në vend

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka biseduar me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, Jeffrey Hovenier. Me këtë rast, Memli Krasniqi ka thënë se raporti i Kosovës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës është i shenjtë, i pazëvendësueshëm dhe i përhershëm. Pas takimit, ai në një postim të tij ka shkruar se  ka pasur diskutime të frytshme dhe miqësore me ambasadorin amerikan, Jeffrey Hovenier, sot, gjatë një dreke pune në rezidencën e tij, në Prishtinë. Takimi i Memli Krasniqit me ambasadorin Hovenier u zhvillua në kohën e situatës së tensionuar në veri të Kosovës dhe kërkesës amerikane dhe evropiane për shtendosjen sa më parë të situatës konfliktuoze.

Kontrolloni gjithashtu

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Michael Davenport, e vizitoi Komisionin e Pavarur të Mediave

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport, dënoi sulmin e armatosur kundër Policisë së Kosovës

Kryesuesi i misionit të OSBE-së në vendin tonë, ambasadori, Michael Davenport ka dënuar ashpër sulmin …