Bajram Begaj, ka biseduar me përfaqësuesit e Forcave të Armatosura të Shqipërisë që shërbejnë në misione e operacione jashtë vendit

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka kërkuar nga presidentja e Moldavisë që ta njohë Kosovën

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka njoftuar se është takuar me presidenten e Moldavisë, Maia Sandu me të cilën ka biseduar për çështje të ndryshme. Gjatë takimit të realizuar, ai ka kërkuar nga ajo që shteti i saj të merr vendim për njohjen e Kosovës dhe të angazhohet për anëtarësimin në organizata të ndryshme ndërkombëtare. Kam kërkuar rishqyrtim për njohjen dhe mbështetjen e Kosovës për anëtarësimin e saj ndërkombëtar. Po ashtu kam shfaqur mirënjohjen edhe për kontributin e Moldavisë në KFOR. Gjithashtu e kam ri konfirmuar mbështetjen e Shqipërisë për rrugën e Moldavisë në Bashkimin Evropian”, ka shkruar kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj në platformën “X”.

Kontrolloni gjithashtu

Plakja e popullsisë në Kosovë, tregon se mosha mesatare është rritur për pesë vite, krahasuar me 2011

Të dhënat preliminare të Regjistrimit të Popullsisë të vitit 2024, të publikuara nga Agjencia e …