Volodimir Zelenski

Kryetari i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, ka dënuar vendimin e NATO-s për të mos e mbyllur qiellin mbi Ukrainë

Kryetari i Ukrainas Volodymyr Zelensky ka dënuar vendimin e NATO-s për të mos e mbyllur qiellin mbi Ukrainë. Ai tha se kreu  i aleancës i dha dritën jeshile bombardimeve të mëtejshme të qyteteve dhe fshatrave të Ukrainës, duke refuzuar krijimin e një zone ndalim-fluturimi (mbi Ukrainë),” tha Zelensky gjatë fjalimit të tij të fundit.  Duket se Zelenskij po përpiqet të gjejë arsye për ta ndërprerë luftën gjatë bisedimeve me Rusinë, pasi po e sheh raportin e forcave dhe pamundësinë për ta përballuar invazionin e Rusisë, pa përkrahjen e asnjë shteti të Evropës, apo të botës, edhe pse kishin  qenë pikërisht premtimet dhe euforia e para fillimit të luftës, që e nxitën atë për rezistencë ndaj Rusisë, shteti të tretë në botë nga fuqia ushtarake e bërthamore.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së  ka mbajtur  një tryezë diskutimi në lidhje me situatën e sigurisë …