leoni

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi e pret në takim Avokatin e Popullit, Naim Qelaj

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi e pret në takim Avokatin e Popullit, Naim Qelaj

Kryetari i  vendit, Hashim Thaçi ka takuar sot Avokatin e Popullit, Naim Qelaj, me të cilin ka diskutuar për punën e këtij institucioni në shërbim të qytetarëve të Kosovës. Duke e uruar avokatin për marrjen e detyrës së re, Thaçi ka theksuar rolin dhe rëndësinë e veçantë të këtij institucioni për të garantuar mbrojtjen e të drejtave të qytetarë Kosovës. “Në pritjen që i bëra Avokatit të Popullit, të sapo zgjedhur, Naim Qelaj, diskutuam për punën dhe përgjegjësinë e institucionit që ai do ta përfaqësojë dhe drejtojë brenda mandatit kushtetues. Tashmë institucioni i Avokatit të Popullit ka bërë traditë në mbrojtje të të drejtave të qytetarëve tanë pa dallim politik, etnik dhe religjioz. Naim Qelaj, të cilit i urova punë të mbarë, u zotua që do të angazhohet me profesionalizëm, guxim dhe përgjegjësi që përmes besimit të dhënë ta forcojë institucionin e Avokatit të Popullit në shërbim të mbrojtjes së të drejtave të të gjithë qytetarëve”, ka deklaruar Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Haliti

Xhavit Haliti: Albin Kurti mendon që zgjedhjet të mbahen në korrik, për shkak të ardhjes së emigrantëve nga Diaspora

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti, gjatë një debati televiziv ka deklaruar se kryeministri Albin Kurti …