Ministria e Tregtisë dhe Industrisë do të organizojë “Ditën Botërore të Turizmit” dhe njëkohësisht do të bëhet edhe hapja e Sezonit Turistik Vjeshtë-Dimër

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë do të organizojë “Ditën Botërore të Turizmit” dhe njëkohësisht do të bëhet edhe hapja e Sezonit Turistik Vjeshtë-Dimër

Njoftohen mediat se të dielën Ministria e Tregtisë dhe Industrisë do të organizojë “Ditën Botërore të Turizmit” dhe njëkohësisht do të bëhet edhe hapja e Sezonit Turistik Vjeshtë-Dimër.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi; ministri i Turizmit dhe Mjedisit të Shqipërisë, Blendi Klosi; si dhe përfaqësues të tjerë të institucioneve të Kosovës dhe Shqipërisë.

 

Në agjendën e bashkangjitur i keni pjesëmarrësit tjerë të kësaj ngjarje!

Shënim: Mediat të cilat shprehin interesim që ta përcjellin këtë ngjarje duhet të na konfirmojnë sot pjesëmarrjen e tyre (deri në ora 15:00) për të rezervuar transportin.

Ngjarja do të mbahet:

 

Vendi: BROD/DRAGASH, Hotel Arxhena

Datë: 04 tetor 2020

Ora:  8:00, nisja nga MTI-ja

Kontrolloni gjithashtu

KOK reagon në IOC dhe ITF për mesazhin e provokatorit Gjokoviq

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka dërguar të martën ankesën në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar, në …