Kryetari Jashari dakordohet me pronarët e pronave që punimet në përfundimin e rrugëve të vazhdojnë

Deklarata e kryetarit të komunës së Skenderajt Bekim Jashari, pas takimit me pronarët e tokave, përgjatë të cilave do të vazhdojë zgjerimi i rrugës Komoran – Klinë e Epërm, të cilët kanë penguar realizimin e këtij projekti tash e katër vjet. “Është dashtë të pritet rreth katër vjet për t’i zgjidhur problemet pronësore, në mënyrë që të vazhdohet ndërtimi i zgjerimit të rrugës Komoran – Klinë e Epërm. Bashkë me nënkryetarin Lushtaku, zëvendësministrin e Infrastrukturës, Rexhep Kadriu, me stafin e tij dhe me profesionistë, kemi takuar dhe bashkëbiseduar me pronarët e pronave, përgjatë se cilave do të kalojë segmenti rrugor. Unë i mirëkuptoj shqetësimet e tyre, dhe me të drejt mund të shprehin skepticizëm, por i sigurova se Komuna e Skenderajt dhe unë si kryetar, ofrojmë garanci të plotë, të nënshkruar madje, se asnjë milimetër e atyre pronave nëpër të cilat do të realizohet projekti i zgjerimit të rrugës me 4 korsi, nuk do të zhvlerësohet, por do të trajtohet dhe kompensohet me vlerën e tregut. Unë kam besim tek qytetarët e komunës tonë, se kur janë në pyetje projektet madhore, nga të cilat përfitojmë ne si Komunë, janë bashkëpunues dhe mirëkuptues, gjë që i falënderova secilin prej tyre. Javën e ardhshme do të takohemi serish për të nënshkruar një deklaratë, me përgjegjësi të secilës palë, për të prezantuar të gjithë dokumentacionin e nevojshëm të titullarëve të pronave, në mënyrë që të vlerësohet saktësisht nëse dikujt prej pronarëve i është bërë kompensim. Në të kundërtën, asnjë pronarit nuk do t’i hyhet në hak.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës ekzekuton bursat për mbi 300 studentë meritorë për vitin 2022

Pas përfundimit të të gjitha procedurave të nevojshme rreth procesimit të mjeteve për mbi 300 …