mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari dhe ministri Gashi inspektojnë punimet e Palestrës sportive

Kryetari Jashari dhe ministri Gashi inspektojnë punimet e Palestrës sportive

Kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari, së bashku me ministrin për Kulturë, Rini dhe Sport,Kujtim Gashi, të shoqëruar edhe nga nënkryetari Nuredin Lushtaku, deputeti i Parlamentit Bekim Haxhiu, drejtoresha e Urbanizmit, Sanije Ahmeti dhe profesionistët e Komunës së Skenderajt, kanë inspektuar punimet për realizimin e projektit të Palestrës sportive të qytetit. Kryetari Jashari ka thënë se kompania e kontraktuar do të rifillojë punën aty ku ka mbetur, në mënyrë që ky projekt të përfundojë sa më shpejt që të jetë e mundur, për t’u vënë më pas në shërbim të klubeve tona sportive dhe të rinjve.

Kontrolloni gjithashtu

Më 15 nëntor, aksion për pastrimin e ambientit tek liqeni në Mirushë të Malishevës

Shoqata e peshkatarëve sportiv “Sykuqi” në komunën e Malishevës, njofton të gjithë të interesuarit, se ...