Brickos

Kryetari Latifi dhe ministri Damka nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit për ndërtimin e sheshit në qendër të qytetit të Rahovecit  

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka nënshkruar edhe zyrtarisht Marrëveshjen e Mirëkuptimit me Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, për financimin e ndërtimit të sheshit në qendër të qytetit, i cili do të financohet me 80% të mjeteve nga ministria dhe 20% nga Komuna e Rahovecit. Ky projekt do të mundësojë shfrytëzimin më të mirë të hapësirës publike si dhe funksionimin më të përshtatshëm të të gjitha veprimtarive që zhvillohen në qendrën e qytetit të Rahovecit. Kryetari Latifi e ka falënderuar ministrin Fikrim Damka, për përkrahjen e dhënë për Komunën e Rahovecit!

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Një përgjigje shumë e shpejtë nga ana e komunës së Skenderajt ndaj kërkesave të banorëve të ndërtesës në Rr. “Fehmi e Xhevë Lladrovci”

Një përgjigje shumë e shpejtë nga ana e komunës së Skenderajt ndaj kërkesave të banorëve …