Ka ndërruar jetë eprori i lartë i Brigadës 133 “Adrian Krasniqi”, Ramiz Kabashi

Ka ndërruar jetë eprori i lartë i Brigadës 133 “Adrian Krasniqi”, Ramiz Kabashi

Ka ndërruar jetë eprori i lartë i Brigadës 133 “Adrian Krasniqi”, Ramiz Kabashi, ngushëllimet dhe homazhet për luftëtarin e lirisë do të mbahen nesër me datë 8 prill 2022 në kompleksin Memorial në Vrellë.

Ngushëllimet do të bëhen nga ora 8:00 deri në orën 13:30, ndërsa homazhet nga ora 14:00 deri në orën 15:30

Varrimi i veteranit Ramiz Kabashi do të bëhet në varrezat e fshatit Prigodë në orën 16:00

Kontrolloni gjithashtu

Agron O. Pacolli: Nuk te përkulen dot as burgjet,as plagët e as plumbat që ta qëndisën trupin dhe sërish mbete i pathyeshëm

Sot,me 20 prill,u bënë 25 vite nga rënia e babait, Osman Pacolli. Kur Atdheu kishte …