mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi ka vizituar disa kompani të suksesshme

Kryetari Latifi ka vizituar disa kompani të suksesshme

Kryetari i komunës së Rahovecit së bashku me nënkryetarin, Fatmir Iska dhe Florina Krasniqi, vizituan kompanitë “EURO DRINI”, “C&G MATERIALL .SA” dhe Bodrumin Familjar të Verës “SAHAT KULLA”. Nga pronarët e kompanive u njoftuan për të arriturat dhe sfidat nëpër të cilat po kalojnë. Po ashtu pronarët folën për efektin pozitiv të taksës 100% në rritjen e këtyre bizneseve.

Kryetari Latifi tha se, është kënaqësi kur sheh nga afër punën e palodhshme të sipërmarrësve tanë të suksesshëm dhe punën e palodhshme që po bëjnë punëtorët e vyer të Komunës së Rahovecit dhe kontributin e tyre të pashoq për ekonominë tonë.

Kontrolloni gjithashtu

KP F në Skenderaj mbajti mbledhjen e radhës

Komiteti për Politikë e Financa në komunën e Skenderajt ka mbajtur mbledhjen e radhës në ...