Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, viziton ndërmarrjet “M-Sillosi” në Xërxe, “Vetoni” në Rahovec dhe “Burimi” në Çifllak

Kryetari Latifi, viziton ndërmarrjet “M-Sillosi” në Xërxe, “Vetoni” në Rahovec dhe “Burimi” në Çifllak

Pas rritjes së panikut jo real të qytetarëve mbi mungesën e produkteve të grurit (miellit), kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latif, ka vizituar ndërmarrjet “M-Sillosi” në Xërxe, “Vetoni” në Rahovec dhe “Burimi” në Çifllak, për t’u informuar me gjendjen reale të kapaciteteve prodhuese në këto ndërmarrje. Nga menaxhmentet e tri ndërmarrjeve: “M-Sillosi”, Vetoni” dhe “Burimi”, kryetari Latifi ka marrë konfirmimin dhe garancinë që të tri këto ndërmarrje kanë kapacitete të mjaftueshme të furnizimit për t’i përmbushur kërkesat e qytetarëve. “Komuna e Rahovecit ka rezerva të mjaftueshme për të kaluar këtë pandemi që është shfaqur, ndërkaq fermerët e komunës së Rahovecit që kanë dorëzuar grurin në këto ndërmarrje përpunuese, të paktën 50% prej tyre kanë marrë shërbimet e duhura. Komuna e Rahovecit falë këtyre ndërmarrjeve përpunuese të grurit është duke ofruar shërbimet e nevojshme, konkretisht furnizimin me miell edhe për komunat e tjera të Republikës së Kosovës. Bëj apel tek qytetarët që të mos shkaktojnë panik të panevojshëm, por në vend të kësaj të zbatojnë masat për parandalimin e virusit COVID-19, sipas rekomandimeve të Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike”, ka thënë ndër të tjera kryetari Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna Deçan

DKA në Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Drejtoria për Arsim në Komunën e Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal ...