vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa: Qytetarët e Pejës dhe të Rugovës e dinë ku është kufiri me Malin e Zi
Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa: Qytetarët e Pejës dhe të Rugovës e dinë ku është kufiri me Malin e Zi

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa: Qytetarët e Pejës dhe të Rugovës e dinë ku është kufiri me Malin e Zi

Ish-kryeministri i Kosovës dhe kryetar i LDK-së, Isa Mustafa përmes një postimi në rrjetin social, e ka pyetur Komisionin e ri qeveritar, që më parë thoshte i ka të gjitha faktet dhe dokumentet, se Kosova ka humbur 8-mijë hektarë, çfarë fakte ata kërkojnë sot?

“Qytetarët e Pejës dhe të Rugovës e dinë ku është kufiri me Malin e Zi. Ata e rizgjodhën kryetarin e tyre, i cili pa asnjë hezitim argumentonte se kufiri është aty ku e përcaktoi komisioni shtetëror. Shtrohet pyetja, pasi këta profesorë etj. që sot e përbëjnë Komision e ri Qeveritar atëherë thonin se i kanë të gjitha faktet dhe dokumentet se Kosova ka humbur 8 mijë hektarë, çfarë fakte ata kërkojnë sot?! Ata duhet t’i ofrojnë faktet e tyre, jo të ‘Murat Mehës’”, ka shkruar Mustafa në Facebook.

Kontrolloni gjithashtu

EULEX-i pjesë operative dhe ekzekutive e Gjykatës Speciale kundër UÇK-së

EULEX-i pjesë operative dhe ekzekutive e Gjykatës Speciale kundër UÇK-së

Edhe pas reduktimit të stafit dhe pozitës në Kosovë, misioni antishqiptar i BE-së në Kosovë, ...