Kryetari Ramosaj, ka pritur në zyrën e tij bashkatdhetarin cili jeton dhe vepron ne Zvicër, Sokol Mehmetaj

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në zyrën e tij bashkatdhetarin shumë të suksesshëm, i cili jeton dhe vepron ne Zvicër, Sokol Mehmetaj, një intelektual, afaristë i suksesshëm dhe Asamblistë në Kantonin e Neuchatel! Mehmetaj ndonëse i ri ka migruar në Zvicër, ka arritur të jetë shembull i suksesit me përgatitjen e tij profesionale, në të arriturat në afarizëm dhe si përfaqsues politikë në komunitetin ku jeton dhe vepron, por edhe të përfaqësimit dinjitoz të shqiptarëve në diasporë, gjithmonë duke mos hequr dorë nga atdhedashuria, dhe kontributi për vendlindjen, si isniqas, e biri i një veprimtari e atdhetari të hershem e të madhë, tanimë të ndjerë Halil Mehmetaj! Sokol, faleminderit për përkrahjen e vazhdueshme, e suksese të mëtutjeshme, ka thënë kryetari Ramosaj gjat takimit me bashkatdhetarin Mehmataj.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …