driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Kryetari Thaçi dhe zv.kryeministri Pacolli u takuan me shefin e diplomacisë së Sudanit, Ibrahim Ghandour

Kryetari Thaçi dhe zv.kryeministri Pacolli u takuan me shefin e diplomacisë së Sudanit, Ibrahim Ghandour

Gjatë qëndrimit në Nju Jork, kryetari, Hashim Thaçi dhe ministri i Punëve të Jashtme, Bahxhet Pacolli, u takuan me shefin e diplomacisë së Sudanit, Ibrahim Ghandour. Ata e njoftuan ministrin e Punëve të Jashtme të Sudanit se pavarësia e Kosovës është në harmoni të plotë me të drejtën ndërkombëtare dhe kjo është vërtetuar edhe nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë. Në vijim të bisedës, kryetari, Hashim Thaçi theksoi se Kosova po e konsolidon pozitën e saj në arenën politike ndërkombëtare dhe po dëshmon veten si faktor paqeje e stabiliteti në rajon. Ai ftoi ministrin e Jashtëm të Sudanit, Ibrahim Ghandour, për intensifikimin e kontakteve mes qeverive përkatëse, e që, sipas tij, do të duhej të kurorëzoheshin me njohjen e Kosovës nga Sudani.

Kontrolloni gjithashtu

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shpreh shqetësim për menaxhimin parasë publike në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë shprehu shqetësim për menaxhimin e parasë publike në Kosovë, veçanërisht ...