Kryetari Thaçi i propozon Kuvendit dekretin për shpallen e gjendjes së jashtëzakonshme në Kosovë

Kryetari Thaçi sot nga Nju Jorku ka folur për çështjen e korrigjimit të kufirit të Kosovës me Serbinë

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi ka nga Nju Jorku folur  për çështjen e korrigjimit të kufirit të Kosovës me Serbinë.  Ai ka deklaruar se gjatë takimeve që ka zhvilluar me zyrtarë të lartë amerikanë, në New York, iu ka  konfirmuar se Shtetet e Bashkuara përkrahin edhe përfshirjen e korrigjimit të kufijve në marrëveshjen përfundimtare me Serbinë, në rast se ajo arrihet. Zyrtarët amerikanë konfirmuan qartë dhe zyrtarisht që mbështesin edhe angazhimin që e kemi deklaruar se në rast të arritjes së marrëveshjes përfundimtare Kosovë -Serbi që nënkupton njohjen reciproke mund të përfshihet edhe demarkimi i kufirit apo korrigjimi i lehtë i kufijve në mes shtetit të Kosovës dhe Serbisë. Kjo marrëveshje, sipas tij, do të përmbyllë njëherë e përgjithmonë çështjen dhe problemin e urrejtjen mes Kosovës dhe Serbisë.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu

Përparim Gruda ka kërkuar dorëheqjen e ministres, Albulena Haxhiu, pas humbjes së mostrave të Astrit Deharit

Përparim Gruda,  Koordinator i Departamentit për Drejtësi në Kabinetin për Qeverisje të Mirë të Partisë …