Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kurti: Ende mungon drejtësia për të pagjeturit por edhe ngushëllimi për familjet dhe gjykimet e dënimet për fajtorët
Albin Kurti: Ekziston vullneti për marrëveshje dhe se ka shpresë për këtë pas rifillimit të negociatave

Kurti: Ende mungon drejtësia për të pagjeturit por edhe ngushëllimi për familjet dhe gjykimet e dënimet për fajtorët

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në Ditën e të Pagjeturve të Kosovës ka thënë se ende mungon drejtësia dhe e vërteta për të pagjeturit, mungon ngushëllimi për familjet dhe gjykimet e dënimet për fajtorët. Ai thotë se përderisa në Bruksel është diskutuar edhe për çështje të brendshme të Kosovës, fati i të pagjeturve asnjëherë nuk ka marrë vëmendjen e duhur. Kreu i Vetëvendosjes shpreh se në vend se të rritet presioni ndaj Serbisë përgjegjëse për këto krime mizore, pushtetarët e Kosovës luajnë me dhimbjen e pakufishme e mallin e padurimtë për të pagjeturit.

Kontrolloni gjithashtu

Myftiu i kosovës, Naim Tërnava e viziton Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Myftiu i kosovës, Naim Tërnava e viziton Bashkësinë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Një delegacion i lartë nga Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës i udhëhequr nga myftiu ...