Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kurti: Vendimet e para që do të ndërmarr është zvogëlimi i qeverisë dhe ndalimi i keqpërdorimeve

Kurti: Vendimet e para që do të ndërmarr është zvogëlimi i qeverisë dhe ndalimi i keqpërdorimeve

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje dhe kandidati për kryeministër, Albin Kurti është takuar me bashkatdhetarë në Universitetin e Ëinçesterit të Londrës, të ciliët i falënderoi për kontributin e vazhdueshëm për vendin tonë dhe organizimin masiv për pjesëmarrje në zgjedhjet e 6 tetorit. Gjatë fjalës para të pranishmëve ai theksoi se nga vendimet e para që do të ndërmarr si kryeministër është zvogëlimi i qeverisë dhe ndalimi i menjëhershëm i keqpërdorimeve. Në ligjëratën me temën “Ndërtimi ndërkombëtar i paqes – Rasti i Kosovës” në të cilën morën pjesë hulumtues, ekspert, studentë dhe pjesëtarë të mërgatës, lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti foli për procesin e ndërtimit të paqes në Kosovë pas ndërhyrjes së NATO-s, sfidat nga burokracia ndërkombëtare dhe korrupsioni qeveritar brenda Kosovës dhe ato të agresivitetit të Serbisë prej jashtë, si dhe masat që duhet të ndërmerren përmes zhvillimit ekonomik e drejtësisë ligjore për të siguruar paqen afatgjate.

Kontrolloni gjithashtu

Jusuf Azemi: Rreth 40 për qind të mjeteve të ndara me qëllim të zbutjes së pasojave nga COVID-19 janë keqpërdorur

Jusuf Azemi: Rreth 40 për qind të mjeteve të ndara me qëllim të zbutjes së pasojave nga COVID-19 janë keqpërdorur

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi, ka ngritur sot shqetësimet e ...