Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Kosovës nesër mban seancën e parë të kryesisë për nisjen e sesionit vjeshtor

Kuvendi i Kosovës nesër mban seancën e parë të kryesisë për nisjen e sesionit vjeshtor. Në këtë mbledhje përveç shqyrtimit të pikave të mbetura nga seancat e kaluara, do të shqyrtohet edhe projektligji për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit dhe projektligji për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës. Gjatë mbledhjes së parët të sesionin vjeshtor të Kuvendit të Kosovës do të votohen disa projektligje, do të ketë pyetje parlamentare si dhe do të merren disa vendime.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …