KEK
Fillimi / Institucionet / Kuvendi i Komunës së Skenderajt mbajti seancën e rregullt të muajit qershor

Kuvendi i Komunës së Skenderajt mbajti seancën e rregullt të muajit qershor

Kuvendi i Komunës së Skenderajt mbajti seancën e rregullt të muajit qershor

Në këtë seancë Kuvendi mori këto vendime:

– Miratoi Kornizën afatmesme të Buxhetit 2017-2019,

– Miratoi Propozim-vendim nr. 02-464-33891, i datës 17.06.2016, për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër 1-15 vjet, të pronës  në pronësi të Komunës, parcela kadastrale nr. P-72015063-00551-0, me sipërfaqe prej 0.60 ha, për ndërtimin e fushës ndihmëse të futbollit për Klubin e Futbollit Drenica Skenderaj,

– Përkrahu Informatën e DSHP-së lidhur me inspektimin e bizneseve në Komunën e Skenderajt,

– Përkrahu njërin nga tre rekomandimet e Komitetit konsultativ për zhvillim ekonomik dhe shërbime publike.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë falënderon sipërmarrësin Mevlud Bajram Zharku dhe kompaninë “Beton & MB” për aktivitetet e tyre humane në këtë komunë

Zëvendëskryetari i Komunës së Vitisë, Hasan Aliu dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal, Naim Pira në ...