akp deri me 27 shkurt
valamobile
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Smajl Latifi: Përpjekjet për marrëveshje me Serbinë janë ftesë për të hapur statusin e Kosovës dhe ka ndarjen e saj
Smajl Latifi: Përpjekjet për marrëveshje me Serbinë janë ftesë për të hapur statusin e Kosovës dhe ka ndarjen e saj

Smajl Latifi: Përpjekjet për marrëveshje me Serbinë janë ftesë për të hapur statusin e Kosovës dhe ka ndarjen e saj

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka dal në mbrojtje të qëndrimit të kryeministrit Haradinaj për mos heqjen e taksës 100% ndaj produkteve serbe. Ai tenativat për heqjen e kësaj mase i ka cilësuar si përpjekje për të hapur statusin e Kosovës që për pasojë ka ndarjen e saj. “Vendimi i Qeverisë së Kosovës për taksë 100% ndaj Serbisë është vendim për një Kosovë të pavarur dhe rezistenca për të mos e hequr atë duhet të jetë edhe qëndrim i saj. Lufta për një Kosovë të pavarur është e drejtë dhe në krye të saj e ka nxjerr Ramush Haradinajn. Përpjekjet për marrëveshje përfundimtare me Serbinë, përmes hapjes së kufijve të Kosovës, janë ftesë për të hapur statusin e Kosovës që për pasojë ka ndarjen e saj”, ka shkruar Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi i Kosovës me një sesion nderimi përkujtoi 11-vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Kuvendi i Kosovës me një sesion nderimi përkujtoi 11-vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Kuvendi i Kosovës  me një sesion nderimi, përkujtoi 11-vjetorin e shpalljes së pavarësisë. Edhe kryeministri ...