Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Limaj: Nisma është kthyer në zëdhënës të atyre që nuk i mbron askush, prandaj Kosovës i duhet koncepti socialdemokrat
Limaj: Nisma është kthyer në zëdhënës të atyre që nuk i mbron askush, prandaj Kosovës i duhet koncepti socialdemokrat

Limaj: Nisma është kthyer në zëdhënës të atyre që nuk i mbron askush, prandaj Kosovës i duhet koncepti socialdemokrat

Lideri i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka mbajtur një takim të dielën me strukturat e kësaj partie në Pejë. Ai ka thënë se koha ka dëshmuar se sa ka qenë i nevojshëm themelimi i një subjekti politik i cili ofron dhe bashkon njerëz. “Nisma tanimë është kthyer në zëdhënës të atyre që nuk i mbron askush, prandaj Kosovës, dhe Dukagjinit i duhet koncepti socialdemokrat i Nismës dhe në këtë drejtim ne presim bashkëpunim të ngushtë të degëve tona në Dukagjin dhe forcim të Nismës në këtë pjesë të vendit”, ka shkruar Limaj.

Kontrolloni gjithashtu

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Në një reagim publik të Këshillit të  Prindërve të Kosovës, thuhet se ky Këshilli po ...