Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Lul Raka: Shtimit të dukshëm të rasteve më COVID-19 i kanë kontribuar të gjithë, qytetarët dhe politikanët
Lul Raka: Rreziku kryesor është tejkalimi i kapaciteteve edhe menaxhueshmëria e raseteve të shtuara

Lul Raka: Shtimit të dukshëm të rasteve më COVID-19 i kanë kontribuar të gjithë, qytetarët dhe politikanët

Java e fundit e qershorit dhe fillimi i muajit korrik kanë shënuar rritje të numrit të personave të infektuar me COVID-19 në Kosovë. Madje, më datën 8 korrik, në vendin tonë për një ditë u konfirmuan 214 raste, duke shënuar kështu numrin më të lartë të personave të infektuar me virus që nga paraqitja e rasteve të para në vendin tonë. Rritjes së rasteve me COVID-19, mikrobiologu Lul Raka thotë se i kanë kontribuar të gjithë, qytetarët dhe politikanët. Ai thekson se trendi i rritjes së numrit të rasteve në javën e fundit është shqetësuese. Por mirkobiologu thotë se rënie të rasteve mund të ketë vetëm nëse zbatohen strikt masat parandaluese, përndryshe trendi i përhapjes masive në komunitet do të vazhdojë. Kurse sa i përket rikthimit të masave kufizuese, Raka thotë se karantimi i plotë është zgjedhja e fundit nga Qeveria.

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...