Fillimi / Lajmet / Vuçiq: Samiti i Parisit i vështirë, ne kishim pozicion të ndryshëm nga të gjithë, shqiptarët erdhën me kërkesa maksimale
Vuçiq: Samiti i Parisit ishte i vështirë, ne kishim pozicion të ndryshëm nga të gjithë, shqiptarët erdhën me kërkesa maksimale

Vuçiq: Samiti i Parisit i vështirë, ne kishim pozicion të ndryshëm nga të gjithë, shqiptarët erdhën me kërkesa maksimale

Kryetari i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka thënë se kishte një bisedë të vështirë në samitin virtual të Parisit midis Serbisë dhe Kosovës, dhe se shteti i tij kishte një pozicion të ndryshëm nga të gjithë pjesëmarrësit. Ai deklaroi se vazhdimi i dialogut u shtyrë për të enjten dhe se një video-konferencë do të mbahet në Bruksel të dielën. “Shqiptarët erdhën me kërkesa maksimale”, tha Vuçiq.

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...