leoni

Lutfi Haziri: Qeveria Kurti është e zhytur shumë në korrupsion, do ta këtë problem me dalë para njerëzve

Lutfi Haziri: Ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e parakohshme, në radhë të parë sepse Qeveria është e papunë

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, konsideron se ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e parakohshme, në radhë të parë sepse Qeveria është e papunë qeveria aktualisht është e papunë dhe proceset e saj kanë dështuar. Ai thotë se vendi është në një gjendje të rëndë, me masa kufizuese, pasi  se ndëshkimet në Kosovë janë vetëm momentale. Haziri po ashtu shpreh shqetësimin e tij për mungesën e dialogut politik dhe mungesën e takimeve mes partive politike për të diskutuar për zgjedhjet e ardhshme. Për momentin, përpjekjet për të arritur një konsensus për zgjedhje të parakohshme janë përfunduar pa sukses. Mandati i qeverisë aktuale skadon në fillim të vitit të ardhshëm. Debati për zgjedhje të parakohshme është ndezur që nga opozita, e cila ka kritikuar qeverinë për keqqeverisje.

Kontrolloni gjithashtu

Antonello De Riu: Masat e BE-së ndaj Kosovës janë bërë më qëllim që ta nxisin atë në përmbushjen e angazhimeve

Ambasadori Italian Antonello De Riu thotë se rihapja e Urës së Ibrit po përdoret për qëllime politike dhe elektorale

Ambasadori italian, në Kosovë,  Antonello De Riu ka deklaruar se çështja e rihapjes së Urës …