KEK
Fillimi / Institucionet / Mbahet debat publik me banor të fshatit Zatriq për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Mbahet debat publik me banor të fshatit Zatriq për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Në fshatin Zatriq, kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka mbajtur debat publik për Kornizën Afatmesme Buxhetore (KAB) 2022-2024. Gjatë debatit me banor të fshatit Zatriq, kryetari Latifi ka thënë se paraqitëm angazhimin tonë për: kubëzimin e rrugëve, mbrojtjen e mjedisit nga mbeturinat, parkun, rrugët fushore, kanalizimin, përkrahjen e fermerëve dhe investimet e parapara për ujësjellësin, shkollën fillore, trotuaret e ndriçimin publik, bujqësinë dhe ruajtjen e kultivimin e vlerave natyrore, të trashëgimisë kulturore, kombëtare, historike etj.  Shqetësimet e paraqitura, fatmirësisht janë pjesë e angazhimeve tona të përditshme, është shprehur kryetari Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci për ti vizituar bashkatdhetarët që pësuan nga aksidenti

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci, i cili me ...