Më 12 nëntor 2021, përurohet libri, ’’Lahutarët e Sanxhakut të Pazarit të Ri’’

Instituti Albanologjik, në Prishtinë, dhe shoqata “Kosova për Sanxhakun” përurojnë librin,  ’’Lahutarët e Sanxhakut të Pazarit të Ri’’, ku janë përfshirë kumtesat e simpoziumit shkencor, të mbajtur më 8 shtator të vitit 2018, në Prishtinë. Librin e ka përgatitur për shtyp, Dr. Zymer Ujkan Neziri. Përurimi mbahet në Institutin Albanologjik, në Prishtinë, më 12 nëntor 2021 dhe fillon në orën 13.00.

Kontrolloni gjithashtu

Sabedin Sherifi: U nda nga jeta në moshë të re, Shyhrete Berisha Agushi, veterane e UÇK-së, infermjere e përkushtuar

Sot në moshë të re ka ndërruar jetë veteranja e UÇK-së, infermjere instrumentare në Spitalin …