KEK
Fillimi / Njoftime / Më 14 qershor 2021 në Drenoc të Rahovecit bëhet zbulimi shtatores së heronjve të atdheut, vëllezërve Bedrush dhe Feim Gashi
Më 14 qershor 2021 në Drenoc të Rahovecit bëhet zbulimi i heronjve të atdheut, vëllezërve Bedrush dhe Feim Gashi

Më 14 qershor 2021 në Drenoc të Rahovecit bëhet zbulimi shtatores së heronjve të atdheut, vëllezërve Bedrush dhe Feim Gashi

Në kuadër të shënimit të 22 vjetorit të çlirimit të komunës së Rahovecit ftoheni që të merrni pjesë në përurimin dhe zbulimin e shtatorëve të heronjve të atdheut, vëllezërve Bedrush dhe Feim Gashi. Më këtë rast do të bëhet edhe shpallja zyrtare e shtëpisë muze të babait të heronjve, atdhetarit Avdi Gashi, shtëpi ku ka qenë celulat e para të UÇK-së për Zonën Operative të Pashtrikut, aty ku u formua shtabi i parë lokal në këtë zonë, që ishte edhe shtabi i komandës operative të rajonit të Anadrinisë. Ceremonia organizohet më 14 qershor 2021 në orën 14:00 në fshatin Drenoc. Prania e juaj e nderon jetën dhe veprën e dëshmorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Tahir Ahmeti

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, organizohet më 24-25 qershor 2021

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, që organizohet më 24-25 ...