driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Më 16 qershor 2018 mbahet akademi përkujtimore për dëshmoret e kombit Imer e Labinot Krasniqi
Më 16 qershor 2018 mbahet akademi përkujtimore për dëshmoret e kombit Imer e Labinot Krasniqi

Më 16 qershor 2018 mbahet akademi përkujtimore për dëshmoret e kombit Imer e Labinot Krasniqi

Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së njofton së me datën 16 qershor 2018 do të mbahet akademi përkujtimore për dëshmorët e kombit Imer e Labinot Krasniqi. Akademia përkujtimore mbahet në shënim të 20-vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit Imer Krasniqi më 16 qershor 1998 dhe dëshmori i kombit, Labinot Krasniqi më 6 qershor në Mateç të Kumanovës. Akademia përkujtimore mbahet më 16 qershor 2018 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë dhe fillon në orën 18:00.

Kontrolloni gjithashtu

Zëvendëskryeministri i vendit, Fatmir Limaj shkon në Gllogjan për ngushëllime në shtëpi Haradinajve

Zëvendëskryeministri i vendit, Fatmir Limaj shkon në Gllogjan për ngushëllime në shtëpi të Haradinajve

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, përmes disa fotografive të postuara në rrjetin social, ka bërë të ditur ...