kek
MIT
tv dielli
Airport Adem Jashari
Fillimi / Njoftime / Më 26 janar 2020 në Bujanoc mbahet Akademi përkujtimore në 20 vjetorin e daljes në skenë të UÇPMB-së
Më 26 janar 2020 në Bujanoc mbahet Akademi përkujtimore në 20 vjetorin e daljes në skenë të UÇPMB-së

Më 26 janar 2020 në Bujanoc mbahet Akademi përkujtimore në 20 vjetorin e daljes në skenë të UÇPMB-së

Më 26 janar 2020 mbahet Akademi përkujtimore në 20 vjetorin e vrasjes të vëllezërve Saqipi, 20 vjetorin e daljes në skenë të UÇPMB-së dhe 19 vjetorit të rënies heroike të Besim Faikut. Në orën 10:30 mbahen homazhe tek varrezat e fshatit Dobrasin. Në orën 12:20 mbahen homazhe tek varri i Besim Faikut në Tërrnoc. Në orën 13:00 mbahet Akademi përkujtimore në Sallën e Madhe të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc. Në orën 18:00 organizohet një koktej tek Kulla e Bashkimit – Kosaqë, Gjilan. Ardhja e juaj nderon gjakun e dëshmorëve. Këshilli organizativ OVL-UÇPMB-së, Bashkësia Lokale Dobrasin dhe Bashkësia Lokale Tërnoc.

Kontrolloni gjithashtu

Lahi Brahimaj: Njoftim përkujtimor për jetët e pafajshme të humbura 21 vite më parë, në Kralan

Kujtojmë sot jetët e pafajshme të humbura 21 vite më parë në Kralan. Gjenocidi serb ...