Me 28 maj 2021 përkujtohen dëshmorët e kombit të rënë heroikisht në betejën Mileskes 22 vite më parë

Me 28 maj 2021 përkujtohen dëshmorët e kombit të rënë heroikisht në betejën Mileskes 22 vite më parë

Me rastin e 22 vjetorit të betejës së Mileskes më 22 majit të vitit 1999 të premten me 28 maj 2021 përkujtohen dëshmorët e rënë në këtë betejë Ismajl Malush Gashi, Habin Jakup Gashi, Bedri Bajram Berisha, Mensur Sefer Zyberaj dhe Kurtish Bajram Hasani. Homazhet organizohen sipas kësaj agjende. Në orën 10:00 homazhe tek varri i dëshmorit Habib Gashi në Nagavc. Në orën 10:30 homazhe tek varri i dëshmorit Ismajl Gashi në Krushë të Madhe. Në orën 11:00 homazhe tek vendi i rënies sipër fshatit Nagavc. Në orën homazhe tek busti i heroit të kombit Mensur Zyberaj në Rahovec.

Kontrolloni gjithashtu

Ramiz Krasniqi: Ka ndërruar jetë bashkëluftëtari Naim Beqir Shala

Luftëtari i lirisë, Ramiz Krasniqi, ka bërë të ditur se ka ndërruar jetë bashkëluftëtari i …