Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Më 8 mars 2020 me rastin e 21 vjetorit të rënies së tre dëshmorëve në Ivajë të Kaçanikut mbahet manifestim përkujtimor
Elbasan Shoshaj, ish-pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ftohet për intervistim nga Gjykata Speciale

Më 8 mars 2020 me rastin e 21 vjetorit të rënies së tre dëshmorëve në Ivajë të Kaçanikut mbahet manifestim përkujtimor

Me rastin e 21 vjetorit të rënies së dëshmorëve Murat Lika, Qani Luma, Osman Luma e Raif Koraçi në fshatin Ivajë, organizuar nga Këshilli Organizues i fshatit Ivajë në bashkëpunim me Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së- dega në Kaçanik si dhe Komunën e Kaçanikut, organizohet manifestim përkujtimor me 8 mars 2020, në orën 11:00. Manifestimi mbahet tek vendi tek vendi i quajtur “ Liqeni i Ivajës”. Aktivitete të tjera pas manifestimit përkujtimor, do të bëhet vendosja e luleve në vendin e rënies, si dhe do të bëhen homazhe në Kompleksin Memorial tek Varrezat e Dëshmorëve. “Liria do të jetoj aq sa do t’i kujtojmë dëshmorët”.

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Është ndarë nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme ...