MIT KS
Fillimi / Lajmet / Me Gjeneralin amerikan nga Ajova, Timoti Orr është takuar edhe kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi
Me Gjeneralin amerikan nga Ajova, Timoti Orr është takuar edhe kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi

Me Gjeneralin amerikan nga Ajova, Timoti Orr është takuar edhe kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi

Me Gjeneralin amerikan nga Ajova, Timoti  Orr është takuar edhe kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili tha se gjenerali Orr me vite të tëra iu ka  shërbyer dy popujve dhe është personifikimi më i mirë i marrëdhënieve speciale ndërmjet Kosovës dhe Ajowas”.  “Ishte gjithmonë përkrah nesh, në momentet më të veçanta për shtetin dhe popullin tonë. Edhe pas pensionimit të tij, gjenerali Orr mbetet një prej mbështetësve më të mëdhenj të Republikës së Kosovës. I jemi përjetësisht mirënjohës për kontributin e jashtëzakonshëm në modernizimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës”, shkroi Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi bashkatdhetarët nga po vazhdojnë të mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi në Hagë, bashkatdhetarët po vazhdojnë ta mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të vazhdimit të intervistimit të kryetarit të Republikës së Kosovës, ...