MIT KS
Fillimi / Njoftime / Me homazhe përkujtohen dëshmorët Shaban Bajrami dhe Besim Xhemaili në 17 vjetorin e rënies

Me homazhe përkujtohen dëshmorët Shaban Bajrami dhe Besim Xhemaili në 17 vjetorin e rënies

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇPMB-së në Bujanoc, njofton të gjithë familjet e dëshmorëve, invalidët, veteranët dhe te gjithë të interesuarit se të shtunën me datë 07.03.2019 për nderë të 17 vjetorit të rënies heroike të dëshmorëve Shaban Bajrami dhe Besim Xhemaili do të bëhen homazhe. Homazhe do të bëhen te varrezat e dëshmorëve ne fshatin Breznicë në ora 11:30. Nisja bëhet në ora 11:00 nga zyra e OVL e UÇPMB-së në Bujanoc. Lavdi gjithë dëshmorëve të kombit.

Kontrolloni gjithashtu

Më 25 maj 2020 mbahet në Bujanoc mbahet Akademi përkujtimore në 19 vjetorin e rënies së Ridvan Qazimit, komandant Lleshit

Më 25 maj 2020 në Bujanoc mbahet Akademi përkujtimore në 19 vjetorin e rënies së Ridvan Qazimit, komandant Lleshit

Njoftohen familjet e dëshmorëve, invalidë dhe veteranë të UÇPMB-së, se të hënën më 25 maj ...