Fillimi / Njoftime / Njoftim dhe ftesë publike nga qytetarët e Krushës
Më 5, 6 dhe 7 mars 2020 mbahet manifestimi Tradoicional Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Njoftim dhe ftesë publike nga qytetarët e Krushës

Të dashur qytetarë nga Krusha dhe fshatrat për rreth, ju njoftoj se nesër me rastin e 22 vjetorit të Epopesë së UÇK-së, Krushën e vizitojnë pjesëtarët e Akademisë Ushtarake të Forcës së Sigurisë së Kosovës të prirë nga stafi i tyre komandues.

Në orën 09:30-Mbërritja në mes të fshatit, ecja këmbë…
Në orën 09:45-Vizitë në Kompleksin Memorial
Në orën 10:10-Vizitë në Shtëpinë Muze të Mr. Ukshin Hotit
Në orën 10:40-11:10 Vizitë tek KB KRUSHA

Kontrolloni gjithashtu

Veprat e kompozitorëve të Kosovës, premierë në Londër

Veprat e kompozitorëve të Kosovës, premierë në Londër

Vepra « Trio» e Kreshnik Aliçkaj dhe « Optio » e Memli Kelmendit, do të ...