tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Me intensitet të shtuar po punohet në rregullimin e rrugëve në Bjeshkët e Deçanit

Me intensitet të shtuar po punohet në rregullimin e rrugëve në Bjeshkët e Deçanit

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka inspektuar punimet të cilat janë duke vazhduar në rregullimin e rrugëve në  bjeshkët e komunës së Deçanit.

Është duke vazhduar puna ne segmentin e dytë në rrugën e Bellesë, si dhe punimet të cilat po i japin jetë qendrës më të madhe të Skitarisë në rajonin e Bjeshkës së Belegut.

Kontrolloni gjithashtu

Inspektorët në Skenderajt kanë shqiptuar gjobë për biznesin që nuk i respektoj urdhëresat e Qeverisë

Inspektorët komunal të Skenderajt kanë shqiptuar edhe 200 euro gjobë si formë vetëdijesimi për biznesin ...