KEK
Fillimi / Lajmet / Memli Krasniqi ka pritur në një takim drejtuesit e Odes Tregtare Kosovë-Turqi
Memli Krasniqi ka pritur në një takim drejtuesit e Odes Tregtare Kosovë-Turqi

Memli Krasniqi ka pritur në një takim drejtuesit e Odes Tregtare Kosovë-Turqi

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim drejtuesit e Odes Tregtare Kosovare-Turke, me të cilët ka biseduar për bashkëpunimin në fushën e ekonomisë mes dy vendeve. Ai i falënderoi drejtuesit e kësaj organizate për mbështetjen që kanë dhënë për bizneset në Kosovë, por edhe institucionet publike. Ministri Krasniqi i njoftoi ata me të arriturat në bujqësi në vitet e fundit. Ministri deklaroi se po bëhen investime në rritje të prodhimit dhe cilësisë së produkteve bujqësore, në mënyrë që ato të arrijnë të zëvendësojnë shumë produkte që importohen, por edhe të jenë konkurrente në tregun ndërkombëtar. Ministri Krasniqi shprehi gatishmërinë për bashkëpunim të mëtutjeshëm me Oden Tregtare Kosovare Turke, me qëllim të rritjes së shkëmbimeve tregtare mes dy vendeve. Nga ana e tyre, drejtuesit e kësaj organizate vlerësuan të arriturat në bujqësi në Kosovë dhe e njoftuan ministrin me bashkëpunimin që kanë me organizatat ekonomike në Kosovë si dhe bizneset e ndryshme. Ata shprehen gatishmërinë që ky bashkëpunim të thellohet në nisma konkrete.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...