Memli Krasniqi

Memli Krasniqi: Kjo legjislaturë nuk e meriton për të vazhduar, më tej sepse është e dështuar

Kryetari  i PDK-së, Memli Krasniqi, ka thënë se vendimi i kësaj qeveria për t’u kaluar kompetencat prindërve për librat, na ka kthyer në kohën e ish-Jugosllavisë. Na kujtohen ato kohë, kur prisnim për gjëra elementare. Tash po krijohen radhë për libra. Krejt kjo si shkak i një keqmenaxhimi”, shtoi ndër tjerash ai për lajmi.net. Ai ka thënë se shpërndarja e Kuvendit do të ishte e drejtë. E kjo sipas tij, për disa arsye. “E para, do të dorëhiqeshim ne si deputetë dhe do të ishte më e lehtë që kryeministri ta pranojë si  arsyetim. Kjo legjislaturë nuk e meriton për të vazhduar, më tej  sepse është e dështuar, ka thënë, Memli  Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

LDK e mbledh kryesinë e partisë për të vendosur nëse do ta përkrah kandidaturën e Vjosa Osmanit për kryetare të Kosovës

LDK-ja konsideron se deri në anëtarësimin e plotë të Kosovës në NATO mbetet shumë punë për të bërë

Lidhja Demokratike e Kosovës,  ka theksuar se mbështetja e vazhdueshme dhe e palëkundur e Amerikës …