KEK
Fillimi / Lajmet / Michael Carpenter: Zgjidhja e konfliktit Kosovë – Serbi nuk është e plotë pa njohjen e pavarësinë së Kosovës
Michael Carpenter: Zgjidhja e konfliktit Kosovë - Serbi nuk është e plotë pa njohjen e pavarësinë së Kosovës

Michael Carpenter: Zgjidhja e konfliktit Kosovë – Serbi nuk është e plotë pa njohjen e pavarësinë së Kosovës

Drejtori i “Pen Biden Center “dhe ish-zyrtari i Pentagonit Michael Carpenter tha se do të ishte shumë e vështirë të bëhet çfarëdo lloj përparimi në marrëdhëniet Prishtinë-Beograd  para zgjedhjeve në Serbi. Sipas Carpenter, nëse Qeveria e Kosovës vendos të heq taksën, do të ishte një sinjal shumë pozitiv. Ai thotë se pjesa më e vështirë e punës do të jetë të vendosësh në tryezë diçka që është e pranueshme për shumicën e serbëve dhe shumicën e shqiptarëve. Carpenter beson se zgjidhja e konfliktit nuk është e plotë pa atë që Serbia të njohë pavarësinë e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

PDK do të votojë Ligjin për Rimëkëmbje, nëse do të merren parasysh kërkesat e tyre nga koalicioni qeverisës

PDK do të votojë Ligjin për Rimëkëmbje, nëse do të merren parasysh kërkesat e tyre nga koalicioni qeverisës

Në mungesë të kuorumit në vendimmarrje në Komisionin për Buxhet dhe Transfere, votimi i projektligjit ...