kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Ministri i MTI-së, Endrit Shala, bashkë me Inspektoratin ka dalë në terren për të inspektuar pikat shitëse ushqimore
Ministri i MTI-së, Endrit Shala, bashkë me Inspektoratin ka dalë në terren për të inspektuar pikat shitëse ushqimore

Ministri i MTI-së, Endrit Shala, bashkë me Inspektoratin ka dalë në terren për të inspektuar pikat shitëse ushqimore

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, bashkë me Inspektoratin ka dalë në terren për të inspektuar pikat shitëse ushqimore me qëllim të verifikim dhe kontrollit në atë fushë që e mbulon MTI-ja. Sipas një komunikate për medie të MTI-së, Shala e ka lënë në dorën e mediave të vendosin se ku do të kryhen inspektimet me qëllim të transparences. “Pas shumë shqetësimeve nga qytetarët, mediat por edhe deputetët se në tregun e Kosovës edhe pas vendosjes së taksës prej 100%, po vazhdojnë të jenë ende në qarkullim produkte nga këto dy vende, sot kam vendosur që të bëjmë inspektime të jashtëzakonshme dhe pikat e inspektimit do t’i përzgjedhin gazetarët”, u shpreh Shala.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Thaçi, ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Norvegjisë, Per Strand Sjaastad

Kryetari i vendit, Hashim Thaçi ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Norvegjisë, Per Strand Sjaastad

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim lamtumirës ambasadorin e Norvegjisë, Per ...