KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati ka filluar vizitën e tij zyrtare në Turqi
Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati ka filluar vizitën e tij zyrtare në Turqi

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati ka filluar vizitën e tij zyrtare në Turqi

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati ka filluar  vizitën e tij zyrtare në Turqi me një takim me përfaqësues të diasporës shqiptare, në Ankara. Duke u ndalur në rëndësinë që ka diaspora shqiptare në Turqi, jo vetëm si më e  madhja në numër, por edhe si një diasporë cilësore dhe me kontribute të veçanta në jetën shoqërore, ekonomike e politike të Turqisë, Bushati i ftoi ata të behën pjesë e zhvillimeve të vendit të tyre të origjinës. Nga ana e tyre, përfaqësuesit e diasporës shprehën gatishmërinë për një angazhim më të madh dhe për rritjen e pranisë së tyre ekonomike në Shqipëri. Gjatë kësaj vizite, Bushati pritet të takohet me përfaqësues të lartë të politikës turke.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...