Ministri Krasniqi gjatë inspektimit të disa markete identifikon parregullsi, urdhëron për konfiskimin e mallit

Ministri Krasniqi inspekton disa markete identifikon parregullsi, urdhëron për konfiskimin e mallit

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, i shoqëruar nga inspektorët e Inspektoratit të Tregut, ka bërë inspektime gjatë ditës së sotme në disa biznese, ku dhe kanë urdhëruar që këto produkte të largohen menjëherë nga marketet. Ai ka thënë se inspektimet po bëhen për të parë sa po respektohet vendimi për ndarje të bylmeteve nga ato bimore, në ato shtazore. Ministri ka bërë të ditur se gjatë këtyre inspektimeve janë gjetur mashtrime në deklaracionin e produktit, me ç’rast edhe janë marrë masa ndaj marketeve. Ndryshe më 11 shtator MTI, ka marrë vendim për ndalimin e përkohshëm të vajit të palmës dhe importit të djathit dhe produkteve të ngjashme të djathit me yndyrë bimore (vaji i palmës).

Kontrolloni gjithashtu

Lajçak

Emisari i BE-së, Miroslav Lajçak, deklaron se Ballkani Perëndimor ka prioritet bashkëpunimin me Mbretërinë e Bashkuar

I dërguari i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, është  shprehur optimist për rëndësinë …