Selim Selimi: FSK është institucioni më i besueshëm e pas saj është Shërbimi Korrektues i Kosovës

Ministri Selimi: Nuk do të këtë marrëveshje finale me Serbinë pa u zgjidhur çështja e personave të zhdukur

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka raportuar sot në Komisionin Parlamentar për të Drejtat e Njeriut. Selimi aty ka folur edhe për marrëveshjen finale me Serbinë, si dhe ndërlidhjen e saj me zgjidhjen e çështjes së personave të pagjetur. Ai ka thënë se pa këtë çështje, s’ka marrëveshje finale me Serbinë, teksa ka shtuar se janë vendosur parimet bazë për zgjidhjen efikase të kësaj teme. Ministri ka shtuar se në marrëveshjen në Bruksel parashihet që të krijohet një komision i përbashkët që do udhëhiqet nga BE, dhe i cili do të jetë përgjegjës për zbardhjen e fatit të të pagjeturve.

Kontrolloni gjithashtu

Peter Bayer: Anëtarësimi i Serbisë në Bashkimin Evropian nuk do të jetë i mundur pa njohjen e Kosovës

Gjermania ka dënuar ashpër sulmin ndaj policisë së Kosovës në veri dhe ka kërkuar që kriminelët të sillen para drejtësisë

Gjermania ka dënuar ashpër sulmin ndaj policisë së Kosovës në veri dhe ka kërkuar që …