kek
MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Ministri Reçica: Të ndihmojmë familjet në nevojë është obligim i yni moral

Ministri Reçica: Të ndihmojmë familjet në nevojë është obligim i yni moral

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka marrë pjesë në Gala Mbrëmjen Humanitare “Ndihmo edhe ti” që është organizuar për të ndihmuar familjet në nevojë.

Reçica, gjatë adresimit të tij në këtë mbrëmje humanitare ka theksuar se është obligim moral i gjithsecilit që të kontribuojë për ato familje që jetojnë në kushte të rënduara socio-ekonomike. Reçica tha se po përpiqet që në kuadër të detyrave dhe obligimeve në dikasterin që ai drejton, të ngrit mirëqenien e përgjithshme të qytetarëve të Kosovës.

Vetë Reçica dhuroi 500 euro në këtë mbrëmje për familjet në nevojë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...