KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri Selimi, kryeimami Bajgora dhe drejtori Thaçi vizitojnë Burgun e Sigurisë së Lartë në Gërdoc
Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Sabri Bajgora dhe drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës,

Ministri Selimi, kryeimami Bajgora dhe drejtori Thaçi vizitojnë Burgun e Sigurisë së Lartë në Gërdoc

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Sabri Bajgora dhe drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, kanë vizituar  Burgun e Sigurisë së Lartë. Ata i ka pritur drejtori i këtij burgu, Burim Buleshkaj. Më pas, ata kanë parë për së afërmi vendin ku të burgosurit bisedojnë online me familjarët e tyre. Kjo mënyrë e komunikimit u është mundësuar të burgosurve pasi që vizitat fizike janë ndërprerë për shkak të pandemisë Covid-19. Buleshkaj i ka informuar vizitorët edhe për punët e ndryshme që bëjnë të burgosurit.

Kontrolloni gjithashtu

Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për ...