Ministri Bytyqi

Ministri, Shyqyri Bytyçi, nënshkroi vendimin për ndalimin e përdorimit të telefonit gjatë procesit mësimor

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyçi ka nënshkruar sot vendimin për ndalimin e përdorimit të telefonit gjatë procesit mësimor nga nxënësit dhe mësimdhënësit. Vendim vlen në të gjitha institucionet e arsimit parauniversitar në Kosovë. Në funksion të përmirësimit të mbarëvajtjes së procesit mësimor në shkolla dhe të ngritjes së cilësisë në arsim, sot kam nënshkruar Vendimin për ndalimin e përdorimit të telefonit gjatë procesit mësimor nga mësimdhënësit dhe nxënësit në të gjitha institucionet e arsimit parauniversitar në Republikën e Kosovës. Sipas këtij vendimi për zbatimin e tij ngarkohet Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë,  Drejtorive  Komunale të Arsimit dhe drejtorëve të  institucioneve të arsimit parauniversitar, të cilët janë edhe përgjegjës për marrjen e masave sipas legjislacionit në fuqi në rast të shkeljes së tij.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …