MIT KS
Fillimi / Institucionet / Ministri Yagcilar vizitoi punimet në ndërtesën e e re të Universitetit të Mitrovicës

Ministri Yagcilar vizitoi punimet në ndërtesën e e re të Universitetit të Mitrovicës

Ministri i Ministrisë së Administratës Publike, Mahir Yagcilar me bashkëpunëtorë, i shoqëruar nga rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, Prof. Asoc. Dr. Alush Musaj, vizitoi vend punishten e ndërtesave të reja të Universitetit të Mitrovicës.

Me këtë rast, ministri Yagcilar për së afërmi u njoftua me punën e bërë deri tash, kurse nga punëkryesi u informua për dinamikën dhe procesin e punës deri në realizimin final të këtij projekti, me rëndësi për qytetin e Mitrovicës, në veçanti dhe arsimin e Kosovës në përgjithësi.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...