Ministri Zharku priti në takim përfaqësuesin e OEK-ut  

Ministri i infrastrukturës, Lutfi Zharku priti në takim përfaqësuesin  e Odës Ekonomike të Kosovës (OEK-ut), njëherit kryetar i shoqatës së Unionit të Transportuesve, Jakup Berisha si dhe përfaqësuesit e disa shoqatave të transportuesve të transportit të udhëtarëve.

Në këtë takim u bisedua për linjat e reja në transportin ndërurban, Ligjin e ri për transportin rrugor si dhe thellimin e bashkëpunimit në mes të Ministrisë së  Infrastrukturës dhe Odës Ekonomike të Kosovës  dhe shoqatave të transportuesve.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, …