leoni

Anti Musliman

Në Evropë është rritur qëndrimi negativ kundër myslimanëve

Raportet e Evropës me myslimanët për një kohë të gjatë kanë qenë të vështira dhe me ankth, shkruan në fillim të një artikulli e përditshmja, Washington Post, dhe vlerëson se gjatë vitit të kaluar duket se kjo gjendje është përkeqësuar. Vala e refugjatëve dhe migrantëve nga vendet me shumicë myslimane e kanë nxitur debatin për imigrimin në kontinet, duke shkaktuar ngritjen e partive të së djathtës ekstreme dhe me gjasë kanë kontribuar në vendimin e Britanisë për tu larguar nga Bashkimi Evropian. Grupet që pretendojnë se janë të frymëzuara nga një version ekstremist i islamit, kanë ndërmarrë sulme shkatërruese në Francë dhe Belgjikë. (REL)

Kontrolloni gjithashtu

Zgjim Hyseni: Kurti nuk do të pranojë një koalicion me PDK-në me një rezultat të ulët të votave

Zgjim Hyseni nga PSD, deklaroi se kryeministri Albin Kurti, edhe gjatë kohës kur ishte në …